Potrebujeme
- cestoviny
- 1 PL oleja
- 1 stredne veľká cibuľa
- 1 ČL mletej rasce
- 1 balíček predpražených hríbov z mrazničky 🙂
- 120 g syrokrému (Kiri, Bambino)
- 400 ml smotany na varenie
- soľ
- biele korenie
Postup
- Cestoviny uvaríme podľa návodu v osobitnom hrnci.
- Cibuľu nakrájame na drobno a opražíme na rozpálenom oleji.
- Pridáme rascu a ešte chvíľku popražíme, nech sa rozvonia.
- Pridáme hríby a pražíme aspoň 5 minút.
- Prilejeme polku smotany a hríby podusíme ešte aspoň 5 minúť.
- Pridáme syrokrém a miešame, kým sa roztopí.
- Podľa potreby zriedime omáčku smotanou.
- Ochutíme soľou a korením, necháme prevrieť a odstavíme.